Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for en prat.

Skaudalen 12 B, 1727 Sarpsborg
Mobil+47 415 35 313
Epostarne@brainworker.no

 

Kontaktskjema

  • Ved å trykke på Send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart eller bruke de til markedsføring.

Webdesign

Sammen med vår samarbeidspartner Fredrikstad Webdesign AS leverer vi stilrene og funksjonelle hjemmesider og webdesign i alle størrelser og fasonger til både store og små bedrifter. Ingenting gleder oss mer enn å se bedrifter øke sin konkurranseevne på bakgrunn av de tjenestene vi leverer. Nøkkelordet hva gjelder en god nettside er verdiskapning! Over 15 år i bransjen har lært oss å tenke helhetlig rundt hva som definerer en fullverdig og verdiskapende nettside.

Ta kontakt med oss for en gratis behovsanalyse!

Stilrent og innbydende design

Nettsiden, i gjennom søkemotorer, er i svært mange tilfeller det første møtet en ny kunde har med din bedrift. Og alle vet hvor viktig et godt førsteinntrykk er.

Funksjonalitet og dynamikk

Alle bedrifter har forskjellige behov. Noen har enkle behov, noen er ikke klar over sine behov, mens andre har store behov. Vi tar utfordringen! Sammen med en grundig behovsanalyse, leverer vi de funksjonene du måtte trenge på din hjemmeside. Eksempler:

  • Porteføljevisning
  • Produkt- eller tjenesteoversikt
  • Betalingsløsninger
  • Integrasjon med sosiale medier

Brukervennlighet og universell utforming

Hjemmesiden skal være svært enkel for de besøkende å forstå, men den skal også være enkel for deg å vedlikeholde.

Universell utforming er en lovpålagt forskrift i diskriminerings- og tilgjengelighetsloven, som blant annet sier at norske nettløsninger skal utformes slik at alle brukere – uansett hemninger eller tilstand – skal kunne benytte løsningen.

Søkemotoroptimalisering

Fredrikstad Webdesign har utviklet hjemmesider og webløsninger siden 2001 og arbeidet med ren søkemotoroptimalisering (SEO) siden 2009. Utvikling av hjemmesider og SEO går hånd i hånd. Det hjelper lite å ha en fin hjemmeside hvis ingen finner den, sant?

Sikkerhet

Mange undervurderer sikkerheten rundt nettsider. Det gjør ikke vi.

Utvikling av teknologi går raskt, og sikkerhet på internett har aldri vært viktigere. Visste du at ca 30.000 nettsider blir hacket hver eneste dag?

Uavhengig om du har en enkel eller stor nettside, er vår strenge prosedyre rundt sikkerhet den samme.

Alle nettsider vi utvikler blir utstyrt med SSL og sikkerhetsprogrammer.

Raske hjemmesider

Irriterer du deg over hjemmesider som laster seint? Det gjør vi også! Derfor optimaliserer vi alle hjemmesider slik at de laster raskt.

Holdbarhet og levetid

Utviklingen av ny teknologi gjør at moderne nettsider før eller siden går ut på dato. At du får en nettside som har en lang levetid og hvor programvaren regelmessig kan bli oppdatert til nyeste versjon er viktig for oss.

Hver dag hjelper vi store og små bedrifter med å jobbe smartere!