Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for en prat.

Skaudalen 12 B, 1727 Sarpsborg
Mobil+47 415 35 313
Epostarne@brainworker.no

 

Kontaktskjema

  • Ved å trykke på Send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart eller bruke de til markedsføring.

Foredrag

Spennende, inspirerende, engasjerende og lærerikt!

Godt over 250.000 mennesker har til nå fått med seg Arne Sigurd Rognan Nielsen’s foredrag «Jobb mindre og få mer gjort» på TEDx!

Den verdensomspennende organisasjonen for spredning av kunnskap via digitale medier, har beskrevet ham som en «Wild Duck». Han har også en allsidig bakgrunn som fotograf, journalist, militær, konsulent i digital samhandling, coach i personlig effektivitet og – ikke minst – en svært inspirerende foredragsholder

Han har skrevet og publisert en rekke artikler og lærebøker om salg og markedsføring. Arne har også en 16 år lang karriere i verdens største IT-bedrift, International Business Machines (IBM) der han arbeidet som ekspert på digital samhandling. Han har hjulpet en rekke små og store bedrifter og organisasjoner i inn- og utland til å øke produktiviteten med opp til 25 %. Arne’s foredrag har høyt engasjement og skaper stor energi og begeistring hos tilhørerne. Ved ranking av foredragsholdere på konferanser ligger han alltid i toppsjiktet. Book ham for et spennende foredrag eller workshop der han lærer deg og dine medarbeidere å jobbe smartere, mer effektivt og få oppgavene unna!

Jobb mindre og få mer gjort!

Dette svært inspirerende foredraget lærer deg hvordan du kan øke din personlige effektivitet ved å skille det viktige og verdifulle fra det som haster. Foredraget er sett av mer enn 250.000 deltakere både på konferanser og på TEDx. Du lærer hvordan du kan jobbe enklere og smartere – få mer gjort på kortere tid og alltid være i forkant. Foredragsholderen har personlig erfaring med stress og utbrenthet og tar deg med på en inspirerende, morsom, engasjerende og personlig reise, med en rekke tips og råd. Foredraget retter seg mot den enkelte og egner seg for bedrifter og organisasjoner – eller i åpne konferanser.

Slik gjør du prospecting på LinkedIn

LinkedIn er ikke bare for deg som vil ha en ny jobb. LinkedIn er også for deg som vil finne nye potensielle kunder. I dette foredraget får du innblikk i hvordan du kan bruke LinkedIn til å skaffe nye kunder og leads. Med denne metoden vil du mangedoble din tilgang på nye kunder i løpet av kort tid. Arne viser teknikker som automatiserer dette arbeidet for deg og prosesserer nye mulige kunder for deg om natten mens du sover! På to uker økte Arne sin prospekt-base med over 250 %. Dette foredraget retter seg mot markedsførere, salgssjefer, selgere og konsulenter som ønsker å øke tilgangen av nye kunder. Egner seg for bedrifter og organisasjoner – eller i åpne konferanser.

Hovedkontor, Hjemmekontor eller Hodekontor?

«Jobben er ikke et sted, men noe du gjør». Tro det eller ei, men jobben din er ikke et sted eller en bygning. Jobben din er det du utfører for å tjene til livets opphold, eller fordi du elsker det du holder på med det.

Det er mange, mange år siden Arne flyttet ut av IBM’s hovedkontor som den gang lå på Mastemyr utenfor Oslo. Det var ikke der du fant ham. Bare alle andre steder. Men, enten du brukte en telefon, en datamaskin eller et nettbrett så kom du alltid i kontakt med ham. Uansett hvor han fysisk befant seg.

Spør du Arne om hvor han har kontoret sitt så sier han alltid: – Her! Og ser du spørrende ut i blikket så peker han på hodet sitt og gjentar: – Her er kontoret mitt. Det er vel hjernen min du vil ha kontakt med og ikke skrivebordet mitt?

Arne snakker alltid om at den største kapitalen til en bedrift befinner seg inni hodene på medarbeiderne. De inneholder ikke bare enormt mye kunnskaper, men også erfaringer. Kunnskaper kan man finne overalt i bøker, dokumenter og rapporter, men erfaringer finner man bare i hodene på folk. Erfaringer er kunnskaper som er utprøvd i praksis. Derfor mener han at det er viktig å koble alle disse dokumentene sammen med alle hjernene.

– Det spiller ingen rolle hvor en hjerne befinner seg, bare du får kontakt med den, sier han. – Det gjør man ved hjelp av ESN (Enterprise Social Network) – på godt norsk kalt digital samhandling. Selv jobber jeg fra der jeg til en hver tid befinner meg, hvor som helt og når som helst. Mitt internasjonale nettverk av spesialister på dette området kaller det gjerne «distributed work».

Trenger du en spesialisert hjerne som ikke fins i nettverket ditt fra før, ja, så kobler du den til slik at hele nettverket kan trekke på den spesialiserte kunnskapen – forutsatt at du klarer å skape en delingskultur. Den som gir, får. Det som betyr noe i dag er ikke hva du selv kan, men hvem du har i nettverket ditt som kan.

Vil du vite mer om hvordan denne nye måten å tenke jobb på kan endre din bedrifts strategi, gi bedre overlevelsesevne, skape høyere produktivitet og gi bedre lønnsomhet – da skal du booke Arne for et foredrag eller en Executive Briefing for din ledergruppe eller ditt styre.

Slik leder du virtuelle team effektivt!

Den digitale utviklingen gjør at dine medarbeidere kan jobbe hvor som helst og når som helst. Dette stiller nye krav til ledere. Foredragsholderen har arbeidet i virtuelle og geografisk spredte team i en årrekke og vet at dette medfører nye utfordringer i måten man leder, koordinerer og følger opp de ansatte. I dette foredraget deler han sine erfaringer slik at du kan unngå fallgruvene og få mest mulig effektivitet ut av den nye måten å jobbe på. Foredraget egner seg som executive briefings i ledergrupper som ønsker å ligge i forkant av den digitale utviklingen og forstå hvordan dette endrer måten bedrifter jobber på.

Slik jobber du effektivt i et virtuelt team!

Foredragsholderen har mange års erfaring med å jobbe i virtuelle team både nasjonalt og internasjonalt. I mer enn 20 år har han jobbet ut fra hjemmekontor som base, men mest fra der han til enhver tid befinner seg. Han lærer deg hvordan du unngår fellene, hvordan du kan øke effektiviteten betydelig ved å jobbe «remote» og oppnå suksess med en god balanse mellom jobb og privatliv. Dette foredraget gir deg en rekke råd og tips du vil ha nytte av. «Jobben er ikke et sted, men noe du gjør»! Foredraget egner seg for medarbeidere som skal ta i bruk nye digitale verktøy og trenger inspirasjon, metodikk og idéer til hvordan de kan utnytte disse mest mulig effektivt.

The New Way To Work gir økt effektivitet!

Visste du at med å ta i bruk nye arbeidsmetoder vil du i følge McKinsey kunne øke produktiviteten i din bedrift med hele 25 %..? Hva vil ikke det kunne bety for bunnlinjen i regnskapet? Ny teknologi og nye åpne former for samarbeide internt og eksternt bidrar til høyere kunnskapsdeling, mer energi og arbeidsglede, større eierskap hos medarbeiderne og langt høyere effektivitet! Dette er foredraget for deg som er bedriftsleder og som trenger inspirasjon og idéer til hvordan du kan endre og effektivisere bedriften!

Hva skal du bli når du blir stor?

Inspirasjons-foredrag for elever i ungdomsskolen. På en morsom og inspirerende måte deler foredragsholderen sine personlige erfaringer om hva han ble og ikke ble i løpet av en lang karriere i yrkeslivet. Oppvokst på en øy i Nord-Norge drømte han om å bli konduktør i NSB, men det ble han aldri. Tvert i mot ble han alt mulig annet rart og spennende. Foredraget skaper håp, latter, gjenkjennelse og ikke minst inspirasjon og studie-lyst hos tilhørerne med bruk av et språk som de unge forstår.

Foredrag kan enten bookes direkte på arne@brainworker.no eller via Talerlisten.no

Hver dag hjelper vi store og små bedrifter med å jobbe smartere!