Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for en prat.

Skaudalen 12 B, 1727 Sarpsborg
Mobil+47 415 35 313
Epostarne@brainworker.no

 

Kontaktskjema

  • Ved å trykke på Send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart eller bruke de til markedsføring.

IT kompetanse

Når du står overfor tøffe IT-utfordringer nytter det ikke å bare hente inn en fjortis som er “flink med data og sånn”. Nei, da trenger du de skarpe hjernene, de utholdende folkene som har vært ute en vinterdag før. Da trenger du folk med fartstid og både dybdekunnskap og bred erfaring. Du trenger tøffingene som aldri gir deg.

Det er de du finner hos oss – det er de som er «The Brainworkers» – de som jobber med hue!

Våre it-konsulenter har nesten hundre års erfaring til sammen. Det betyr at de har vært borti de fleste utfordringer som er å oppdrive. De har sertifisert kompetanse som er godkjent av våre leverandører – og de har denne innbitte viljen som folk med yrkesstolthet skal ha – de gir seg aldri!

I vår pool av seniorkonsulenter finner du mye teknisk kompetanse og erfaring med en rekke plattformer og teknologier:

HCL Domino, HCL Notes, HCL Verse, HCL Connections, IBM WebSphere, IBM XPages, Java, Javascript, html, xml, groovy, grails, Windows, Linux Ubuntu, MacOS, iOS, Android, Microsoft Office 365, Microsoft Outlook, Microsoft Project, Evernote Business, Box Business, Pipeliner CRM og WordPress – bare for å nevne noe!

To av våre konsulenter innehar også titlene IBM Champion og HCL Ambassador, som de eneste i Norge. Dette betyr at de oppdateres ukentlig på de siste strategiene og teknologiene før disse blir tilgjengelig på markedet. Men enda viktigere for deg – de har første prioritet ved support-behov og står i direkte kontakt med utviklere og produkt-ledelse hos disse leverandørene.

Kontakt oss for en prat om hvilke utfordringer du har og hva vi eventuelt kan gjøre for deg. Vi har ganske sikkert vært involvert i lignende tilfeller hos andre av våre mange felles kunder og kan dra nytte av disse erfaringene for å løse også dine problemer og prosjekter.

Vår standard timepris er NOK 1.375,- eks. mva. og da fakturerer vi kun for faktisk arbeidstid. Vår pris gjenspeiler kvaliteten. Vi er ikke billige, bare bedre. Husk at dyktige folk med lang erfaring som oftest løser problemene langt raskere enn lavpris-konsulentene! Vi lever for at du skal få kvalitet for pengene og få jobben gjort slik du vil! Trenger vi bare en halvtime på å løse problemet ditt, ja, så fakturerer vi bare for halvtimen. Må vi reise ut til deg for support på stedet så kommer reise og opphold etter statens satser i tillegg.

Kjøp klippekort

Ved å kjøpe forhåndsbetalt klippekort á 10 timer får du prioritet og en hyggelig rabatt. Vi lover det lønner seg.

Fast rammeavtale – fast konsulent

Du kan også kjøpe din faste, dedikerte konsulent for å sikre at vedkommende kjenner din bedrift og dine løsninger ut og inn. Du kan også få rammeavtaler over et halvt eller et helt år der vi avtaler et minste uttak av timer til en hyggelig fast pris og der du har prioritet.

Hver dag hjelper vi store og små bedrifter med å jobbe smartere!