Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for en prat.

Skaudalen 12 B, 1727 Sarpsborg
Mobil+47 415 35 313
Epostarne@brainworker.no

 

Kontaktskjema

  • Ved å trykke på Send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart eller bruke de til markedsføring.

Om Brainworker

I help businesses and employees increase their productivity with 25 % by giving them a New Way To Work!

Ovenstående beskrivelse er hentet fra min profil på LinkedIn og forteller ganske presist hva jeg og mine kolleger jobber med – økt produktivitet som resultat av endret atferd. Vi hjelper organisasjoner, bedrifter, medarbeidere og privatpersoner til å endre arbeidsvaner og arbeidsmetoder slik at de kan få unna oppgavene.

Vi kaller det «The New Way To Work» – den nye, smarte måten å jobbe på!

Med ny fokus, nye prioriteter, ny bevissthet og nye sosiale arbeidsmetoder ved hjelp av moderne, digitale verktøy vil innovasjon, kreativitet og kunnskapsdeling bidra positivt til den personlige effektiviteten og produktiviteten i bedriften vil øke. Som bonus får man dedikerte og energiske medarbeidere som opplever bedre balanse mellom jobb og privatliv.

Etter fire år med kommunikasjon som fagområde i Forsvaret, 18 år innen journalistikk og informasjon, samt 16 år som spesialist på digital samhandling i IBM startet jeg i 2015 mitt eget konsulentselskap, Brainworker AS. Her jobber jeg med det jeg brenner for – mennesker, bedrifter og organisasjoner som ønsker å vokse og bli stadig mer effektive og dyktigere.

Brainworker består av et nettverk av frittstående rådgivere og dyktige IT-konsulenter med mangeårig senior-kompetanse og hands-on erfaringer fra utallige bedrifter og organisasjoner som har gjennomført prosjekter innen strategisk digital samhandling. Dette er bedrifter som har effektivisert intern og ekstern kommunikasjon og som derfor har har økt produktiviteten!

Kort sagt – de har tatt i bruk «The New Way To Work» – med gode resultater.

Våre konsulenter finner du i Sarpsborg, Bergen, Bodø, Fauske, Stavanger (Sandnes), Trondheim, Åndalsnes og i Malmø (dekker Sverige og Danmark). Dessuten har vi en samarbeidspartner i Nederland med flere konsulenter. Vi utvider stadig vårt nettverk av erfarne og høyt kompetente senior-konsulenter som kompletterer vår kunnskap.

Welcome to Brainworker! We connect brains!

Våre samarbeidspartnere

Hver dag hjelper vi store og små bedrifter med å jobbe smartere!