Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for en prat.

Skaudalen 12 B, 1727 Sarpsborg
Mobil+47 415 35 313
Epostarne@brainworker.no

 

Kontaktskjema

  • Ved å trykke på Send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart eller bruke de til markedsføring.

Sosiale medier

LinkedIn, Facebook, Websider, Twitter, Youtube, WordPress, Yahoo, Yelp, Vimeo, Reddit, SnapChat, Pinterest, FourSquare, Xing, Slideshare, Skype

Det er en jungel av sosiale mediekanaler bedrifter i dag benytter for å kommunisere med kundene og markedene på. Det er fryktelig tidkrevende og til dels svært kaotisk. Det krever kompetanse, kommunikasjons-forståelse og evne til å fortelle en historie. Det krever profesjonelle story-tellere med evne til å utnytte de rette sosiale kanalene til beste for oppdragsgiver.

Har du liten deltakelse i sosiale medier, eller en webside som oppdateres sjelden eller aldri? Er bedriften og medarbeiderne ikke på LinkedIn og Facebook – ja, da dukker dere sjelden opp i søk når kunder trenger en leverandør av nettopp ditt produkt eller tjeneste.

Det er her vi kommer inn med vår ekspertise og våre tjenester. Med bakgrunn fra journalistikk og foto i kjente norske medier og årevis erfaring med sosiale medier kan vi tre inn i rollen som «Virtual Assistant» og «Community Manager» for din bedrift.

Med andre ord kan vi overta denne jobben for din bedrift og sørge for at dere kontinuerlig er til stede i sosiale medier både med nyheter og visuell kommunikasjon. Vi tar både enkeltoppdrag og inngår faste avtaler der vi ukentlig sørger for at dere er visuelt til stede i de sosiale mediene, målrettet mot de interessante kunde- og målgruppene.

Hver dag hjelper vi store og små bedrifter med å jobbe smartere!