Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss for en prat.

Skaudalen 12 B, 1727 Sarpsborg
Mobil+47 415 35 313
Epostarne@brainworker.no

 

Kontaktskjema

  • Ved å trykke på Send godtar du at vi benytter opplysningene til å besvare henvendelsen din. Vi vil aldri dele disse opplysningene med tredjepart eller bruke de til markedsføring.

Kudos Boards

Få kontroll på aktivitetene

Kudos Boards hjelper deg med å holde styr på prosjekter og oppgaver uansett om du bruker HCL Connections eller Office 365.

Det australske selskapet ISW har i mange år utviklet applikasjoner for mennesker som ønsker å jobbe mer effektivt uansett hvilken plattform de er på. Under varemerket Kudos Boards har de en rekke plugins som gjør Connections og Office 365 enda bedre.

Nå har de forbedret Connections Activities med et enklere, mer visuelt og veldig effektiv bruker-grensesnitt. Med Connections Activities Plus kan brukerne nå allokere ressurser og aktiviteter med enkle drag & drop løsninger, gjerne i et kanban-format om man ønsker det.

Activities Plus er gratis for alle brukere av Connections og følger automatisk med når man oppgraderer til Connections 6.5 i november 2019. Den kan også tas i bruk i eldre versjoner av Connections.

Activities Plus er også fullt integrert med Microsoft Office 365 (Teams, OneDrive, Sharepoint, Outlook) og virker sømløst mellom både Connections og Office 365 plattformene.

Med Activities Plus får man nå flere grensesnitt mot aktivitetene: Som lister, som kanban a’la Trello, some tidslinje eller som tankekart/mindmap.

Hver dag hjelper vi store og små bedrifter med å jobbe smartere!